jeroen schilder

Performance coach

Werk en privé in balans’

  Biografie

  Mijn naam is Jeroen Schilder, 28 jaar oud, geboren en getogen in Volendam. Van kleins af aan ben ik bezig met verschillende soorten sport. Sinds ik het me kan herinneren gaat er in mijn leven geen dag voorbij zonder sport. Tot mijn 10e heb ik elke sport denkbaar beoefend, tot ik kennis maakte met turnen, dat werd uiteindelijk mijn passie en op mijn 14e resulteerde die passie in een gouden medaille op het Nederlands kampioenschap turnen. Dagelijks ben ik bezig met het verbreden van mijn kennis. Aan de hand van het lezen van wetenschappelijk onderbouwde artikelen aangaande fitness en sport blijf ik me steeds verder ontwikkelen in de fitnessbranche. Daarnaast probeer ik me zoveel mogelijk bij te scholen door middel van cursussen, seminars en webinars.

  Met Apex Online Coaching help ik ondernemers om hun doelstellingen te halen.

  Wat kan je verwachten?

  Apex Online Coaching is een Performance coaching en training bedrijf en staat voor het creëren van resultaat. Het bouwen van een fit en krachtiger lichaam staat bij ons centraal. Hierdoor ervaar je een groter incasseringsvermogen op het gebied van stress, relaties en je werk. Deze zijn te allen tijde met elkaar verbonden.

  Onze coaching dient als basis binnen onze programma’s zodat mensen hun verantwoordelijkheid nemen voor hetgeen ze eigenlijk al weten; om met structuur en focus door het leven te gaan. De Fysieke training gebruiken wij als tool om aan een fit en krachtig lichaam te bouwen.

  In je leven zijn er vier bouwstenen waar alles op gebaseerd is:

  • Je fysieke lichaam
  • Je rust en overzicht
  • Je relaties (persoonlijk en zakelijk)
  • Je werk

  De grootste uitdaging van jou als ondernemende persoon, partner en wellicht ook als vader of moeder, is het managen van al deze vier bouwstenen.

  Hoe zou jouw leven zijn wanneer je..

  • In staat bent een fit, gezond en krachtig lichaam te creëren?
  • Gefocust bent en niet in haast leeft?
  • Écht aanwezig bent bij jouw partner, kinderen en/of vrienden?
  • Tijd voor jezelf kunt maken zonder schuldgevoel?
  • Totale controle te hebben over je fysieke, persoonlijk én zakelijke leven?

  Dit gaat over het creëren van een krachtig leven met als basis een fit en krachtig lijf.

   

  aanmelden voor dit event?

  Ja, graag!

  DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT!

  U KUNT ZICH ALLEEN NOG TELEFONISCH OPGEVEN OM OP DE RESERVELIJST TE KOMEN.


  Door je aan te melden voor dit event, meld je je automatisch aan voor eventuele mailing en nieuwsbrieven van Netwerk Purmerend. Don't worry; we zullen je niet spammen 🙂

   

  ADRES
  Purmerend
  Telefoon

  06-19217777

  Email

  info@netwerkpurmerend.nl