Netwerk Purmerend

het komende event

 

‘Financien en sales’

8 maart 2023

19.30 – 21.30 uur

Prijs € 15,-

SAVE THE DATE

Woensdag 8 maart 2023

19.30 - 21.30 uur

H20 Purmerend

Eerstvolgende bijeenkomst

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Op 8 maart 2023 bieden wij weer 3 interessante workshops aan.

De workshops geven je handvaten en tips op het gebied van financiën en sales.

Hoe bouw je als ondernemer een stukje zekerheid in? Wat verzeker je wel en wat niet? Hoe bepaal je de prijs voor jouw product en hoe speel je tijdens een salesgesprek in op de (non) verbale signalen van jouw potentiële klant?

Netwerk Purmerend heeft wederom drie toppers bereid gevonden die jullie een waardevolle workshop aanbieden tijdens het volgende event: ‘financien en sales in een bewogen tijdperk’.

Workshop 1

 Arbeidsongeschiktheid, Broodfonds of AOV?

 Risico’s nemen hoort bij ondernemen. Maar welke risico’s kun je zelf dragen en wat verzeker je? Je kunt zomaar iets mankeren, daar hoef je geen ongeluk voor te krijgen. Veel ondernemers denken dat het hun deur wel voorbijgaat. Kans is groot, maar als er toch iets gebeurt, heeft dat grote financiële gevolgen. Het is verstandig je daarvoor te behoeden.

De vraag is dan: Kies je voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of voor het Broodfonds?

Jacco De Risico Strateeg

Jacco Hofland is risico- en verzekeringsadviseur. Als De Risico Strateeg zit hij bij de ondernemers aan tafel. Hij richt zich vooral op het MKB en ZZP’ers in Noord-Holland. Zoals zijn bedrijfsnaam al zegt, brengt hij de risico’s in kaart om van daaruit te kijken welke risico’s je kunt voorkomen, beperken, dragen of verzekeren.

Workshop 2

Neuromarketing; verkopen via het brein

Acquisitie hoort nu eenmaal bij het ondernemerschap. Je hebt opdrachten nodig om je bedrijf te kunnen voortzetten. Niet iedereen vindt het leuk of is er goed in.

Uiteindelijk is verkopen niets anders dan de behoefte van een klant koppelen aan jouw product of dienst.

Tijdens een verkoopgesprek gaat de klant door verschillende stadia en gaan de emoties evenredig mee. Hoe herken je nou of je op het juiste niveau zit bij de klant en hoe zorg je ervoor als je dat niet zit, dat je daar weer komt?

René van Stein neemt je mee in de reis van het verkopen en laat je ervaren hoe je de emoties van een klant herkent en bijstuurt, daarbij maakt hij veel gebruik van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). René is een expert in sales en geeft trainingen over de hele wereld.

Workshop 3:

Sturen op cijfers voor een financieel succesvoller bedrijf

Sturen en grip op de cijfers en het nog leuk vinden ook!

Wil je meer winst maken en slim financieel ondernemen? Welke ondernemer wil dit nu niet? Voor de continuiteit van jouw onderneming is het belangrijk om ook een continue inkomensstroom te genereren. Wil jij meer grip hebben op de cijfers van jouw bedrijf? Dan is deze workshop iets voor jou! Linda Kramer zal je meenemen op een leuke, praktische én toegankelijke manier in de financiële wereld van het ondernemerschap. Zij deelt waardevolle tips en trucs en geeft inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen. Linda zal je deze avond inspireren cijfers ook leuk te gaan vinden en meer winst te maken in 2023!

Onze sponsors

aanmelden voor dit event?

Ja, graag!

Maak uw keuze en selecteer 2 van de 3 workshops

3 + 14 =

De kosten voor dit evenement zijn € 15,-

Door je aan te melden voor dit event, meld je je automatisch aan voor eventuele mailing en nieuwsbrieven van Netwerk Purmerend. Don't worry; we zullen je niet spammen 🙂

 

ADRES
Purmerend
Telefoon

06-19217777

Email

info@netwerkpurmerend.nl