Netwerk Purmerend

Eerdere evenementen

Netwerk Purmerend organiseert meerdere keren per jaar bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en andere evenementen. Daarvan maken wij natuurlijk foto’s. Op deze pagina zie je per event een aantal leuke foto’s om een impressie te krijgen van de sfeer.

Connecties delen

Wij stellen graag ons netwerk open voor ondernemers uit de regio. Een sterk netwerk is belangrijk voor jou en voor de lokale economie! Netwerken doe je tijdens één van de events of tijdens de Open Koffie!

Workshops bijwonen

Door het organiseren van events met diverse workshops stimuleren wij het delen van kennis en expertise. Na een Netwerk avond van Netwerk Purmerend neem je echt iets ‘mee naar huis’. 

Bijeenkomsten

Wij organiseren vier keer per jaar een bijeenkomst, of bedrijfsbezoek naast de maandelijkse Open Koffie.  Hierdoor komen wij elkaar regelmatig tegen en bouwen wij aan een sterkere samenwerking.

Paniek in de tent

After movie van onze workshops:

  1. Wetgeving BHV & Reanimatie
  2. Omgaan met Agressie
  3. Crisiscommunicatie
  4. CyberVeilig

De feedback:
Super gezellig maar zeker leerzaam. Veel dingen gehoord en gezien waar ik niet bij stil heb gestaan. Ik kan dit zeker direct toepassen.

Tom Coronel

We kijken terug op een zeer geslaagde avond! Met dank aan onze sponsor SNS Purmerend | Zaandam | Amsterdam Noord en samenwerking met Purmerendse Regio Ondernemers (PRO).

Wie hing er niet aan de lippen van Tom Coronel? Hij had een prachtig verhaal over sport en ondernemerschap, over altijd dat stapje extra doen en over lef tonen! We hebben genoten!

Eten bij Dick Schaap 23 mei

Niet alleen Dick Schaap zet zich in voor Netwerk Purmerend, maar ook Chef Stef Catering, Spoonbill Gin en Wijnimport Jos Rijnaarts waren van de partij! Het werd een zeer gezellig en smakelijk event.

Financiën en Sales in een bewogen tijdperk!

Op 8 maart vond dit succesvolle event plaats bij H20 in Purmerend. Er werden 3 workshops gegeven: Neuro-marketing, AOV of Broodfonds en Bereken je uurloon als zelfstandige.

LinkedIn als  beste vriend

Op 15 september vond dit unieke event plaats bij Werkom In Purmerend. Er werden 3 workshop gegeven: Storytelling, netwerken op LinkedIn en Zakelijk tekenen.

FC VOLENDAM

Op 11 mei was Netwerk Purmerend te gast bij FC Volendam. Naast een rondleiding was er een interview met ex international Keje Molenaar. Ook de Purmerendse Regio Ondernemers waren aanwezig.

Your Next level 

Op 31 maart werd het evenement ‘Your Next Level’ gehouden bij Mecuur Bouw in Purmerend. Tijdens dit evenement werden er maar liefst 3 workshop gegeven door absolute professionals. High Performance coaching door Jeroen Schilder, High End Business door Meriam Slijkerman en Lichaam en geest in balans door Nadam Schmidt

De deelnemers konden kiezen voor 2 van de 3 workshops. in 2 rondes van 45 minuten werden deze gehouden. De avond werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij nog even fijn genetwerkt kon worden.

OPEN KOFFIE
PURMEREND

 

Sinds 1 maart is er weer een Open koffie in Purmerend.

Ongedwongen koffie drinken en lekker sparren met ondernemers uit de regio.  

5 APRIL 2022

1 MAART 2022

Onze sponsors

Onze MEDIAPARTNER

“Bij het event van Netwerk Purmerend kreeg ik direct tools om de volgende dag mee aan de slag te gaan”

Adres

Purmerend

Telefoon

06-19217777

Email

netwerkpurmerend@gmail.com