Meriam
Slijkerman

High end business coach

meer inkomen, minder werkuren!’

  Biografie

  Vijf jaar geleden heb ik het aangedurfd om mijn bedrijf op hoog niveau in de markt te positioneren. Ik wilde kiezen voor het leven dat ik echt wilde leiden: mijn bedrijf ten dienste van mijn ideale leven waarbij ik voldoening voel, van betekenis ben en echt impact kan hebben. Werken vanuit mijn eigen visie en onder mijn eigen voorwaarden met klanten die passen bij mijn ambitieniveau. Mijn keuze voor high end ondernemen – je richten op de beste klanten tegen de beste prijzen – heeft veel veranderd voor mijn bedrijf en mijn leven. Ik werk met de allerleukste klanten die ik zelf uit kies, mijn bedrijf loopt door ook als ik op vakantie ben, elke week komen de juiste leads op mijn pad en mijn inkomsten groeien steeds door. Ik kan nu werken vanuit rust en kwaliteit onder mijn eigen voorwaarden.

  Ik gun iedere ondernemer deze vrijheid en autonomie. 

  Wat kan je verwachten?

  High End Ondernemen is een keuze! Meriam daagt ondernemers uit, geeft hen nieuwe inzichten en laat hen anders kijken naar hun bedrijf, bedrijfsvoering en naar de strategische keuzes die zij hierin maken.

  “Wil jij 1000 mensen helpen voor 100 euro of 10 voor 10.000 euro?”

  Scherpe vragen worden gesteld….maar ook ontdekken ondernemers o.a. tijdens deze masterclass:

  • Waarom het schrijven van offertes geen zin heeft…!
  • Welke strategie ervoor zorg dat je elke week de juiste leads genereert…
  • Het geheim van hoge prijzen vragen…
  • Hoe je je omzet vertienvoudigt in de helft van je werkuren.

  Simpel en in begrijpelijke taal legt Meriam uit welke stappen jou als ondernemer helpen om grote stappen te maken met je bedrijf en een doorbraak te creëren, maar ook welke fouten veel ondernemers maken waardoor groei stagneert.

   

  aanmelden voor dit event?

  Ja, graag!

  Meld je aan voor de workshop

  'The Best Of'

  Kies twee van de vier workshops uit.

  Door je aan te melden voor dit event, meld je je automatisch aan voor eventuele mailing en nieuwsbrieven van Netwerk Purmerend. Don't worry; we zullen je niet spammen 🙂

   

  Adres

  Purmerend

   

  Telefoon

  06-19217777

  Email

  netwerkpurmerend@gmail.com