Nadam schMidT

Ijsbaan en Mindfulness coach

Breng je lichaam en geest in balans’

  Biografie

  Nadam (43), is vader van een dochter, geboren in India, in de Ashram van Osho en na twee jaar getogen in Nederland. Mindfulness werd hem met de paplepel ingegoten, maar hij had behoefte aan meer zekerheid en geld dan zijn ouders. Hij doorliep zijn loopbaan bij ABN AMRO, RVS en ING Wealth Management en Vermogensadvies. Zo rond zijn dertigste kwam het besef dat zijn credo ‘hard werken & hard leven’ innerlijke conflicten opleverden, onrust en ongezondheid. Vanaf dat moment ging hij terug naar zijn roots, yoga deed zijn intrede en rond zijn veertigste  is hij uit de gouden kooi gevlogen om het beste van  mindfulness met het aardse geld te verbinden met behulp van twee bedrijven IJSBURCHT en Holistic Banker.

  Wat kan je verwachten?

  Tijdens de miniworkshop gaan we zittend, misschien wel liggend een kleine selectie oefeningen doen die je helpen om te ontspannen. Nadam staat dagelijks om vijf uur op en jullie krijgen het beste uit zijn dagelijkse vaste routine, behalve een duik in IJSWATER natuurlijk. Zie het als een sneak preview. Er kunnen krachtige ademhalingsoefeningen bij zitten. Het is daarom van belang dat je de uitsluitingen hebt gelezen en dat je het formulier hebt ingevuld voor deelname. 

  De gemene deler tussen zijn werkzaamheden is vertrouwen. Of je nu werkt met geld of gezondheid. “Het gaat erom hoe goed je zelf aanwezig bent bij je klant. Dat bepaalt of je je klanten naar een volgend niveau kunt helpen” Aldus Nadam.

  Dit is er eentje om niet te missen!

  aanmelden voor dit event?

  Ja, graag!

  Meld je aan voor de workshop

  'The Best Of'

  Kies twee van de vijf workshops uit.


  Formulier niet gevonden

  Door je aan te melden voor dit event, meld je je automatisch aan voor eventuele mailing en nieuwsbrieven van Netwerk Purmerend. Don't worry; we zullen je niet spammen 🙂

   

  Adres

  Purmerend

  Telefoon

  06-19217777

  Email

  netwerkpurmerend@gmail.com